Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatiepunt digitale overheid '
01jul

Informatiepunt digitale overheid

Iedere maandag, vanaf maandag 1 juli 2019, van 14:00 tot 17:00 uur.

Zorgtoeslag aanvragen, een vraag stellen aan de gemeente of werk zoeken
Dat moet tegenwoordig allemaal via de computer. Maar veel mensen vinden dit nog lastig. Voor vragen of advies over de websites van de overheid kan iedereen sinds 1 juli terecht bij het Informatiepunt digitale overheid, op het Ontwikkelplein in de Stadsbibliotheek.

Het Informatiepunt digitale overheid is gratis en elke maandag van 14.00 – 17.00 uur geopend. Een afspraak maken is niet nodig. Je krijgt direct informatie waarmee je verder kunt of we verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Ontwikkelplein
Centraal in de vernieuwde Stadsbibliotheek vind je het Ontwikkelplein. Dit is dé plek voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kan hier terecht voor betrouwbare informatie, deskundig advies en praktische hulp. Er zijn elke week spreekuren van diverse organisaties en ook activiteiten zoals gratis computercursussen. Daar leer je zelf hoe je dingen op de computer dingen regelt. Op het Ontwikkelplein zijn ook werkplekken en computers, om alleen of samen aan te werken. Op de computers staan oefenprogramma’s voor o.a. taal en rekenen. Ook zijn er boeken in verschillende talen en niveaus, taal- en rekenspellen, kranten, tijdschriften en nog veel meer.

Praktische informatie
Wat:  Informatiepunt Digitale overheid
Wanneer: sinds 1 juli, elke maandag van 14.00 – 17.00 uur
Waar:  Het Ontwikkelplein van de Stadsbibliotheek Dordrecht (Groenmarkt 153)
Voor wie: volwassenen
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig | lidmaatschap is niet nodig.

Contactinformatie:
Locatie: Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Organisator: De Bibliotheek AanZet
Website:www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!