Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Toertocht Cycle for Hope'
29jun

Toertocht Cycle for Hope

Zaterdag 29 juni 2019.

Veel mensen kennen Cycle for Hope van Rondje Nederland, de estafettetocht door Nederland in 48 uur. Op zaterdag 29 juni is er daarnaast óók een uitdagende Toertocht! Deze vindt plaats in de omgeving van Dordrecht. De Toertocht bestaat uit twee uitdagingen: het volbrengen van een uitdagende afstand én het werven van sponsorgeld voor mensen die worstelen met verslaving of psychische problemen. Jouw afzien wordt omzien naar hen.

Dit jaar gaat de Toertocht vanaf Dordrecht richting rivier de Linge. Je fietst via authentieke dorpjes, uitgestrekte weilanden en geniet van de vrije uitzichten. De route van de Toertocht is beschikbaar in GPX of te volgen via de pijlen. Onderweg vind je rustpunten met verzorging. Even op adem komen om er daarna weer vol voor te gaan! Na afloop is er een gratis maaltijd. Ook oud-profwielrenner Erik Dekker is aanwezig bij deze tocht.

Afstanden Toertocht
Waar ga jij voor: 90, 140 of 200 km? Kies de uitdaging die bij je past of ga juist de extra mijl. Als vrouw kan je opnieuw deelnemen aan de Ladies Ride van 120 km. Samen met andere vrouwen je eigen grenzen verleggen om je medemens een veilige plek te bieden. Zet jij je benen én je hart in?

Het doel
Met de Toertocht van Cycle for Hope wordt geld opgehaald voor mensen met verslavingsproblemen of psychische problemen, die hulp krijgen bij De Hoop in Dordrecht. De opbrengst van de tocht gaat onder andere naar het Inloophuis van De Hoop. Hier vinden dakloze of eenzame mensen een veilige plek. Ze krijgen een maaltijd en alle praktische hulp die ze nodig hebben om hun leven weer op te bouwen.

Aanmelden
Aanmelden voor deze Toertocht kan via www.cycleforhope.nl.

Foto: Cycle for Hope

Contactinformatie:
Locatie: De Hoop, Provincialeweg 70
Website:http://www.cycleforhope.nl


Deel dit bericht met je vrienden!