Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Vergadering van de Burenraad van DuPont en Chemours'
28mei

Vergadering van de Burenraad van DuPont en Chemours

Dinsdag 28 mei 2019 vanaf 19:30 uur.

De Burenraad van DuPont en Chemours heeft op dinsdagavond 28 mei overleg met de directies van de bedrijven. De vergadering is in het MFB-gebouw en begint om 19.30 uur. Er wordt onder meer gesproken over de stand van zaken van de aangevraagde vernieuwing van de bedrijfsvergunning, communicatie, sponsoring en de actualiteiten zoals het besluit van de minister om lozing van GenX in het water toe te staan.

De gedachte bij de oprichting van de Burenraad in september 2017 is dat we allemaal een gezonde en veilige leefomgeving willen waar het prettig leven, wonen en werken is. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed contact te hebben. De Burenraad van DuPont en Chemours helpt daarbij als platform voor een dialoog en als luisterend oor. De raadsleden zijn betrokken omwonenden uit Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht.

De overlegvergadering van 28 mei is voor publiek toegankelijk, aanmelding vooraf is wel noodzakelijk. Dit kan via het contactformulier op www.burenraad.nl. Wij sturen u vervolgens een ontvangstbevestiging en de agenda.

Contactinformatie:
Locatie: in het MFB-gebouw aan de Grevelingenweg 20
Organisator: De Burenraad van DuPont en Chemours
Website:http://www.burenraad.nl


Deel dit bericht met je vrienden!