Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Johan den Hoedt en André de Jager in concert'
25mei

Johan den Hoedt en André de Jager in concert

Zaterdag 25 mei 2019 vanaf 15:30 uur.

Vandaag wordt het vijfde concert gehouden in de concertserie van Alisa van Dijk in de sfeervolle Trinitatiskapel. Tijdens dit concert wordt zowel het hoofdorgel en het fraaie koororgel bespeeld. De muzikale vrienden Johan en André zijn muzikaal zeer actief in de regio. Johan en André  treden ook regelmatig samen op.

Johan en André  spelen afwisselende orgelwerken waarin u alle  facetten van de orgels krijgt te horen te weten orgelsolo, de orgels gelijktijdig, orgel vierhandig en orgel/piano.

Het concert is absoluut bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer en de schitterende instrumenten, maar vooral ook door het fraaie programma en de humoreske toelichtingen, waardoor er voor iedereen eye-openers (en ear-openers) zullen zijn.  Laat u verrassen door de afwisseling en de fraaie orgel en piano klanken.

Na afloop is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. De aanvang is 15:30 uur. De deur is open om 15:00 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte na afloop van het concert voor de onkosten. Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat slechts 100 meter van de kerk.

Voor meer info: www.johandenhoedt-musicus.nl en www.andredejager.nl

Foto: André de Jager

Contactinformatie:
Locatie: in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 22
Website:http://www.andredejager.nl


Deel dit bericht met je vrienden!