Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Het Oogcafé Dordrecht'
23mei

Het Oogcafé Dordrecht

Donderdag 23 mei 2019, van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Tijdens het Oogcafé Dordrecht op donderdag 23 mei 2019 zullen twee leden van de Adviesraad WMO en Jeugdzorg Drechtsteden uitleg geven over hun adviserende en verbindende rol. Aansluitend komen de vragen van bezoekers van het oogcafé uitgebreid aan bod.

Het Oogcafé Dordrecht wordt georganiseerd door de Oogvereniging (patiënten- en belangenorganisatie voor mensen met een oogaandoening) en vindt twee maal per maand plaats. Het oogcafé is een plek waar mensen met een oogaandoening elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Het eerstvolgende oogcafé Dordrecht vindt plaats op donderdag 23 mei 2019 tussen 14.00 en 16.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden kunnen geïnteresseerden contact opnemen via e-mail


De Adviesraad WMO en Jeugdzorg Drechtsteden is in Dordrecht actief op het gebied van advisering aan het college van Burgemeesters en Wethouders over de uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). De adviesraad heeft het College bijvoorbeeld geadviseerd over het mangelzorgbeleid en het vrijwilligersbeleid. Verder speelt de adviesraad een verbindende rol tussen de inwoners van de Drechtsteden en de gemeente. Wanneer er op het gebied van WMO-voorzieningen zaken niet optimaal verlopen, hoort de adviesraad dit graag. Zij bespreken deze signalen dan met de Sociale Dienst, de uitvoerder aan de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

Contactinformatie:
Locatie: de Dubbelsteynlaan West 43 (gebouw Rode Kruis)
Organisator: Oogvereniging
Email:bijeenkomstZH@oogvereniging.nl
Website:http://oogvereniging.nl


Deel dit bericht met je vrienden!