Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café Parkhuis'
20mei

Alzheimer Café Parkhuis

Maandag 20 mei 2019, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt vanavond een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis”. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en eindigt ca. 21.30 uur. De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Respijtzorg voor de mantelzorgers
Te gast in het Alzheimer Café is Linda Huizer, consulent mantelzorgondersteuning van Stichting MEE. Zij komt uitleg geven over o.a. vakanties (met zorg) voor mensen met dementie en de mogelijkheden van respijtzorg, zodat de mantelzorger een adempauze krijgt.

Sunny Side Up, het duo van Maarten Teekens en Eefje Mesker, zorgen voor een muzikaal intermezzo.

Contactinformatie:
Locatie: Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Organisator: Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o
Email:drechtsteden@alzheimer-nederland.nl
Website:http://www.alzheimer-nederland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!