Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Concert DPhO De Gelaarsde Kat'
19mei

Concert DPhO De Gelaarsde Kat

Zondag 19 mei 2019 vanaf 15:00 uur.

De Gelaarsde Kat; een concert voor de hele familie
Vandaag speelt het Dordrechts Philharmonisch Orkest onder leiding van haar dirigent Jan Gerrit Adema een concert speciaal voor de hele familie. Het concert vindt plaats in het BeneVia Muziekcentrum en start om 15.00 uur. Kaarten à € 10,- inclusief consumptie zijn te verkrijgen door een mail te sturen naar gasten@dpho.nl. Een toegangskaartje voor kinderen onder de 12 jaar is slechts € 5,-.

Centraal tijdens dit familieconcert staat het verhaal van de Gelaarsde Kat. Dit sprookje vertelt over een eenvoudige molenaarszoon die met hulp van een listige kat uiteindelijk de hand van een heuse prinses veroverde. Hoe die avonturen precies in elkaar zitten, wordt deze middag vertelt door Benjamin Murck. Benjamin is onder meer bekend van de populaire jeugdserie Spangas, maar doet daarnaast vele andere projecten als acteur, presentator en zanger. Na al een paar keer bijzondere concerten te hebben gedaan met Phil Young en Phil Kidzz, de jeugdafdelingen van Vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest, is Benjamin dit keer speciale gast bij het Dordrechts Philharmonisch Orkest.

Het verhaal van de Gelaarsde Kat wordt live begeleid door muziek van het Dordrechts Philharmonisch Orkest, onderdeel van Vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest, in een werk wat componist Franco Cesarini speciaal schreef bij het gelijknamige sprookje. Uiteraard zullen deze middag nog meer werken op de lessenaar staan. Zo speelt het orkest onder meer de South Rampert Street Parade. Een swingende uitdaging voor het orkest, waar het publiek onmogelijk stil kan blijven zitten.

Contactinformatie:
Locatie: BeneVia Muziekcentrum, Spirea 7
Organisator: Dordrechts Philharmonisch Orkest
Email:gasten@dpho.nl
Website:http://www.dpho.nl


Deel dit bericht met je vrienden!