Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'De eerste Dordtse Rommelroute'
19mei

De eerste Dordtse Rommelroute

Zondag 19 mei 2019, van 09:30 uur tot 15:00 uur.

Vandaag organiseren inwoners van de DordtseCde eerste Dordtse Rommelroute. Iedereen die in de binnenstad woont, mag eraan deelnemen ( meedoen aan de verkoop) na aanmelding bij initiatiefnemers Marissa Dornscheidt en Bianca Drexhage. Aan het einde van de middag is er een afsluitende buurtborrel voor de deelnemers bij Finn’s aan het Blauwpoortsplein.

Tussen 9.30 en 15.00 uur kunnen deelnemers hun spullen aanbieden voor de deur van of in de eigen woning. Aanmelden is noodzakelijk om mee te kunnen doen en kost €7,50. Na aanmelding krijgen de deelnemers een vermelding op de plattegrond die aan de bezoekers wordt verstrekt en te downloaden is op www.rommelroutedordrecht.nl

Bezoekers zijn hartelijk welkom. Meer informatie op de website.

Het idee is ontstaan na het bezoeken van (fiets-)rommelroutes in Zeeland, die al jaren succesvol zijn in het aantrekken van toeristen, dagjesmensen en verzamelaars. Na vruchtbare gesprekken met vertegenwoordigers van de gemeente Dordrecht, kregen de initiatiefnemers groen licht voor het organiseren van de eerste Dordtse Rommelroute.

Contactinformatie:
Locatie: in de historische binnenstad
Organisator: Marissa Dornscheidt en Bianca Drexhage
Website:http://www.rommelroutedordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!