Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Voorstelling Fijn Dank U Wel '
18mei

Voorstelling Fijn Dank U Wel

Zaterdag 18 mei 2019 vanaf 20:15 uur.

Een voorstelling waarin het publiek de afloop bepaalt
De Dordtse improvisatietheatergroep Fijn Dank U Wel zorgt zaterdag 18 mei 2019 voor een heerlijke avond improvisatietheater. De spelers van Fijn Dank U Wel spelen eerst een flitsende impro-potpourrie waarin niemand van tevoren weet met wie hij speelt en waar de scène over zal gaan.

Daarna willen vier regisseurs graag hun ter plekke geïmproviseerde “film” aan het publiek vertonen. Maar na elke ronde sneuvelt er één verhaal waarbij het publiek bepaalt welke regisseur er afvalt. De spelers van Fijn Dank U Wel zullen door de regisseurs voor het blok worden gezet en ter plekke vier totaal verschillende spannende, ontroerende of hilarische verhalen laten ontstaan. Welk verhaal wint dit keer? En welke stijl verwachten de regisseurs van de spelers? Een sprookje? Een romantische komedie? Een docudrama of een detective? Het publiek bepaalt wie er wint en welk verhaal het langst gespeeld wordt.

Het publiek zal zaterdag 18 mei 2019 getuige zijn van een unieke voorstelling die immers volledig ter plekke geïmproviseerd wordt.

Wanneer: zaterdag 18 mei 2019 aanvang 20.15 uur
Voor wie: iedereen vanaf 12 jaar
Waar: theater Inter Amicos, Christiaan de Wetstraat 2a
Reserveren via:  fijndankuwel@hotmail.com
Prijs: € 7,50. Jongeren onder de 18 en houders vrijwilligerspas € 5,-

Foto: Fijn Dank U Wel

Contactinformatie:
Locatie: Theater Inter Amicos, Christiaan de Wethstraat 2a
Organisator: Fijn Dank U Wel
Email:fijndankuwel@hotmail.com


Deel dit bericht met je vrienden!