Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Start gratis muzieklessen bij Music Kids'
15mei

Start gratis muzieklessen bij Music Kids

Woensdag 15 mei 2019, van 19:00 uur tot 19:45 uur.

Gratis muzieklessen bij Music Kids
Kinderen die in groep 4, 5 of 6 van de basisschool zitten kunnen een jaar lang gratis muzieklessen krijgen bij het Music Kids programma van Jong Jubal. Op woensdag 15 mei start de Dordtse jeugdmuziekvereniging een nieuwe ronde lessen in het Jubal Muziek Centrum.

Al ruim 20 jaar biedt Jong Jubal kinderen van 7/8 jaar met succes de mogelijkheid om een jaar lang in groepsverband bezig te zijn met muziek (en dans), zonder direct te hoeven kiezen voor een instrument. In de serie interactieve theorie- en praktijklessen gaan de kinderen op een leuke speelse manier aan de slag met muziek en dans en maken zij kennis met verschillende muziekinstrumenten. Alle kosten voor deze cursus worden gedekt door de vereniging.

Aan het eind van de cursus worden de Music Kids beloond met een certificaat en krijgen zij de mogelijkheid een instrument te kiezen en in te stromen bij Jong Jubal KIDS, een opleiding die hen voorbereidt om uiteindelijk mee te kunnen spelen en lopen met het jeugd muziekkorps Jong Jubal drum & bugle corps (de jeugd versie van Jubal drum & bugle corps)

Geïnteresseerde toekomstige muzikantjes zijn samen met ouder(s)/verzorger(s) woensdag 15 mei van 19:00 uur tot 19:45 uur welkom bij de introductie les in het Jubal Muziek Centrum. Mail voor vragen of aanmelden naar musickids@jubal.org

Contactinformatie:
Locatie: Jubal Muziek Centrum, Jan Ligthartlaan 1
Organisator: Jubal
Email:musickids@jubal.org
Website:http://www.jubal.org


Deel dit bericht met je vrienden!