Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Koningsdag improvisatie benefietconcert '
27apr

Koningsdag improvisatie benefietconcert

Zaterdag 27 april 2019 vanaf 15:30 uur.

Vandaag vindt er een uniek improvisatieconcert plaats t.b.v. Muskathlon "Open Doors' voor de verdrukte kerk in Noord-Korea. Arjan Versluis en Arie Pronk jr. lopen de Muskathlon in Zuid-Korea voor het goede doel. Zij verzamelen geld in voor dit doel. Alisa van Dijk steunt dit goede doel en heeft enkele musici uitgenodigd om met elkaar een benefietconcert te spelen.

  • Arjan Versluis, organist van de Grote Kerk te Gorinchem,
  • Chiel Jan van Hofwegen, Haarlem winnaar 2006,
  • Edwin Vooijs, cantor organist Bergsingelkerk te Rotterdam en
  • Alisa van Dijk, viool

Zij verzorgen dit unieke improvisatieconcert.

Alisa van Dijk is sinds 2016 artistiek leidster van de Alisa van Dijk concertserie in de Trinitatiskapel en geeft jaarlijks ongeveer 50 concerten in binnen en buitenland.

U hoort deze middag de vleugel, hoofd en koororgel en de viool. Uniek is dat u doorlopende improvisaties hoort gelijktijdig op 4 instrumenten over de mooiste melodieën. Ook kunt u verzoeknummers opgeven en wordt dit unieke concert afgesloten met het Volkslied.

Na afloop is er gelegenheid tot ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. U kunt voor een voordelig tarief parkeren in de nabijgelegen parkeergarage aan de Visstraat. Ook is de kerk makkelijk per fiets te bereiken. De aanvang van het concert is 15:30 uur. De toegang is gratis wel is er een collecte voor de onkosten.

Het programma wordt toegelicht door de musici. Na afloop zijn er cd s te kopen van de uitvoerenden. Voor meer info zie www.alisavandijk.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Trinitatiskapel, Vriesestraat 22
Organisator: Alisa van Dijk
Website:http://www.alisavandijk


Deel dit bericht met je vrienden!