Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Pasen bij Weizigt'
22apr

Pasen bij Weizigt

Maandag 22 april 2019, van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Tweede Paasdag, vieren we weer Pasen bij Weizigt. Jij komt dit toch ook bij ons vieren? Zoals ieder jaar worden er weer veel leuke activiteiten georganiseerd. Je kunt eieren zoeken en schilderen, knutselen en uiteraard staan de vrijwilligers klaar om iedereen te schminken.

Speuren en kleuren
Ben jij een echte speurneus? In de Tuinen van Weizigt liggen overal eieren verstopt. Weet jij ze te vinden? Als je 5 eieren gevonden hebt, kun je deze inwisselen voor een echt ei dat je mag schilderen, versieren en mee naar huis mag nemen. Er zijn vijf zoekrondes van elk een half uur. De eerste ronde start om 10.30 uur, de laatste om 12.30 uur.

Naast speuren naar eieren kan er dit jaar ook weer geknutseld worden. Knip, plak en versier je eigen paashaasoren of ga aan de slag met een van de vrolijke kleurplaten. Uiteraard kun je je ook weer laten schminken en je om laten toveren tot een echte paashaas. Op de Stadsboerderij wacht een springkussen waar je je naar hartenlust uit kunt leven en natuurlijk ook naar de dieren kunt gaan kijken. Gelukkig is het dit jaar weer mogelijk om daar ook te knuffelen met de lieve kuikentjes. Alle activiteiten starten om 10.00 uur en zijn om 14.00 uur afgelopen.

Koop nu je kaartje
Kaartjes voor de paasactiviteiten zijn te koop vanaf zaterdag 23 maart in het Informatiepunt op de Stadsboerderij en kosten € 3,50 per stuk. Het Informatiepunt is geopend op woensdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Op Tweede Paasdag zijn de kaartjes, indien er nog kaartjes over zijn, te koop bij de balie van het Koetshuis. Kaartjes kunnen niet gereserveerd worden!

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Duurzaamheidscentrum Weizigt via (078) 770 8200.

Contactinformatie:
Locatie: Van Bearleplantsoen 30
Organisator: Duurzaamheidscentrum Weizigt
Telefoonnummer: 770 82 00
Email:weizigt@dordrecht.nl
Website:http://www.weizigt.nl


Deel dit bericht met je vrienden!