Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatie avond: Wat ik zelf wil... de laatste levensfase'
17apr

Informatie avond: Wat ik zelf wil... de laatste levensfase

Woensdag 17 april 2019, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Een informatie en gespreksavond over keuzes die u kunt maken om de laatste fase van uw leven te laten verlopen op de manier die het beste bij u past.

Het is niet altijd even gemakkelijk om over de laatste levensfase te praten. Vooral ook omdat je niet weet hoe deze zal verlopen. Toch is het goed om datgene wat je niet of juist wel wil, te bespreken. In deze bijeenkomst gaan we samen in gesprek over wensen en behoeften en hoe daarin de eigen regie te behouden. Daarnaast geven we informatie over de mogelijkheid om het sterven te beïnvloeden als het “natuurlijk sterven” niet haalbaar blijkt. Zoals bijvoorbeeld: Stoppen met eten en drinken, palliatieve sedatie of euthanasie.

Martie Ottens, geestelijk verzorger en euthanasieconsulent in het Albert Schweitzer ziekenhuis en Johanna Kleingeld, netwerk coördinator palliatieve zorg regio Waardenland zullen deze avond verzorgen.

Wanneer: woensdag 17 april 2019
Hoe laat: 19.30 tot 21.00 uur, Deur open 19.15 uur
Waar: Inloophuis Helianthus
Voor informatie en inschrijving: www.inloophuishelianthus.nl/activiteiten-overzicht

Inloophuis Helianthus is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten en is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoekse Waard.

Contactinformatie:
Locatie: Singel 28
Organisator: Inloophuis Helianthus
Email:info@inloophuishelianthus.nl
Website:http://www.inloophuishelianthus.nl


Deel dit bericht met je vrienden!