Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijeenkomsten in de Kruiskerk in de week voor Pasen'
15apr

Bijeenkomsten in de Kruiskerk in de week voor Pasen

Van maandag 15 april 2019 tot en met zaterdag 20 april 2019, vanaf 13:00,.

Voor wie in de laatste week voor Pasen " tijd en ruimte zoekt voor bezinning, stilte, een goed gesprek of gebed " is de Kruiskerk van maandag 15 tot en met zaterdag 20 april open. 

Vanaf 19.00 uur is er in deze week een korte bijeenkomst waarin we stil willen staan bij het lijden van Jezus. Het thema van deze bijeenkomsten sluit aan bij het thema van The Passion; Je bent niet alleen. Jezus heeft in grote eenzaamheid zijn roeping moeten volbrengen. Hij werd niet begrepen door zijn vrienden, zijn vijanden en zijn familie. Een eenzaam bestaan dat het lijden misschien nog wel groter maakte... En toch heeft Jezus het niet alleen gedaan. In de aardse eenzaamheid zocht hij Hemelse steun.

Op 18 april, de dag van The Passion is de kerk van 13.00 - 23.30 uur open en kan The Passion op een groot scherm bekeken worden, onder het genot van koffie, thee en wat lekkers!

Iedereen is, zoals altijd in onze gemeente, welkom: of je nu gelooft, alles zeker weet, of het allemaal niet zo zeker weet! We hopen u/ jou te kunnen ontmoeten tijdens deze avonden en zo samen toe te mogen leven naar het Paasfeest waar we stil staan bij het feit dat we niet alleen zijn!

Contactinformatie:
Locatie: de Kruiskerk aan de Vrieseweg 64
Organisator: Baptistengemeente Dordrecht
Website:www.baptisten-dordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!