Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jonge Godinnen van het verhaal'
24mrt

Jonge Godinnen van het verhaal

Zondag 24 maart 2019, van 14:30 uur tot 16:30 uur.

De Jonge Godinnen van het verhaal Hanna Bervoets, Nina Polak en Rinske Hillen over 'Moeder de Vrouw'
De Boekenweek, met dit jaar als veelbesproken thema Moeder de Vrouw, vindt plaats van 23 t/m 31 maart. Traditiegetrouw organiseren het Dordrechts Museum, DordtLiterair en de Bibliotheek AanZet een culturele middag. Zondag 24 maart zijn Hanna Bervoets, Nina Polak en Rinske Hillen te gast in het Dordrechts Museum.

Onder de naam Jonge Godinnen van het verhaal gaan zij met elkaar in gesprek, onder leiding van Kees Voorbij en Casper Markesteijn van Dordt Literair. Deze drie bekende vrouwen, hebben duidelijk hun woordje klaar omtrent het boekenweekthema. Ook kunstenaar/dichteres Mignon Nusteling heeft ook wel het een en ander te vertellen over dit onderwerp. Voorafgaand aan de lezingen verzorgt zij een rondleiding door het museum.

Een combiticket voor de lezing + rondleiding kost €15,-. Tickets voor alleen de lezing kosten €10,- in de voorverkoop en €12,50 aan de deur. Tickets zijn te koop via www.dordrechtsmuseum.nl/tickets en aan de balie van het Dordrechts Museum.

Rondleiding door Mignon Nusteling
Voorafgaand aan de lezing kun je deelnemen aan de rondleiding door Mignon Nusteling. Ze neemt het publiek mee en geeft op een levendige en speelse manier haar interpretatie van de schilderen die in het museum te zien zijn.


Contactinformatie:
Locatie: Museumstraat 40
Organisator: Dordrechts museum
Telefoonnummer: (0)78 770 8708
Email:info@dordrechtsmuseum.nl
Website:http://www.dordrechtsmuseum.nl


Deel dit bericht met je vrienden!