Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Voorstelling: Maarten Mus vliegt erop uit (4-9 jaar)'
24mrt

Voorstelling: Maarten Mus vliegt erop uit (4-9 jaar)

Zondag 24 maart 2019 vanaf 15:00 uur.

Hallo, ik ben Maarten, Maarten Mus
Ik woon bij een boerderij in een nestje onder het schuurtje van de boer. Mijn moeder is een beetje zielig en verdrietig. Weet je waarom? Mijn vader, Herman Mus, is dood. Dat is echt niet leuk. Ik wil mijn moeder opvrolijken en een bloemblaadje plukken van de Victoria Amazonica, de mooiste bloem van de wereld. Maar die groeit heel ver weg...Straks vind ik de weg niet meer terug. Ik wacht nog maar even tot jullie komen kijken. Misschien dat ik dan durf. Doei doei, Maarten Mus


Datum: zondag 24 maart 2019
Tijd:  15.00 uur
Locatie: Theater van Inter Amicos, Chr. de Wetstraat 2
Leeftijd: 4-9 jaar
Door: Stichting Garage TDI
€ 7,- per kaartje, inclusief limonade, koffie of thee na afloop
Reserveren via de website

Contactinformatie:
Locatie: Theaterzaal Inter Amicos Christiaan de Wetstraat 2a
Organisator: Kindertheater Marjolijn
Telefoonnummer: 06 192 898 48 (allee
Email:kinder.theater@live.nl
Website:http://www.dordtskindertheater.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!