Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café Parkhuis'
18mrt

Alzheimer Café Parkhuis

Maandag 18 maart 2019, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt vanavond een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis”. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en eindigt ca. 21.30 uur. De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

KWETSBARE OUDEREN IN EEN HUISARTSENPRAKTIJK
Vanavond is onze gast in het Alzheimer Café huisarts Lambert Moens, werkzaam in Huisartsenpraktijk Stadspolders te Dordrecht. Hij komt praten over kwetsbare ouderen in de huisartsenpraktijk, ouderen met geheugenproblemen en signalen die zouden kunnen wijzen op beginnende dementie.

Vragen die aan bod komen: wat is de rol van de huisarts, welke diagnostische mogelijkheden zijn er en hoe worden ouderen begeleid wanneer de diagnose eenmaal is gesteld.

Door Visser & Friends verzorgen het muzikale intermezzo.

Contactinformatie:
Locatie: Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Organisator: Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o
Website:http://www.alzheimer-nederland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!