Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kinderdag bij ToBe (6-12 jaar) Tijdens de onderwijsstaking '
15mrt

Kinderdag bij ToBe (6-12 jaar) Tijdens de onderwijsstaking

Vrijdag 15 maart 2019, van 09:00 uur tot 15:30 uur.

Tijdens de onderwijsstaking op vrijdag 15 maart organiseert ToBe cultuurcentrum een Kinderdag in het Energiehuis. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom van 09.00 tot 15.30 uur (inloop 08.30 uur) voor leuke workshops Dans, Kunst & Design en Theater. Kaartjes kosten € 12,50.

Workshops

  • Bouw je eigen MiniHut: In het kinderatelier ontwerp je je eigen MiniHut. Ben je expert in het bouwen van hutten of heb je dit altijd al willen doen? Met allerlei materiaal uit het bos ga jij aan de slag met een mini-hut!
  • Dans: Wil jij ook zo leren dansen als in een videoclip of in een musical? Kom dansen met strakke en hippe bewegingen op bekende liedjes! Het is niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens heel goed voor je conditie!
  • Superhelden en schurken: Wat maakt een held en wat een schurk? Hoe speel je een held of schurk? En wat gebeurt er als ze elkaar ontmoeten! We maken samen een levend stripverhaal.

Het wordt een dag vol plezier en met nieuwe ontdekkingen!

Deelname aan de Kinderdag kost € 12,50 voor de hele dag. Kaarten zijn te koop via www.tobe.nl/agenda of aan de kassa van het Energiehuis (PIN only).

Foto: ToBe - ToBe Kinderdag tijdens de onderwijsstaking

Contactinformatie:
Locatie: Locatie Energiehuis, Noordendijk 148
Organisator: ToBe
Website:http://www.tobe.nl


Deel dit bericht met je vrienden!