Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Legacy of Faith tour - Kees Goedhart'
10mrt

Legacy of Faith tour - Kees Goedhart

Zondag 10 maart 2019 vanaf 19:30 uur.

Dit seizoen organiseert Evangelische Gemeente Jozua Dordrecht de 'Legacy of Faith tour': Vier avonden met vier inspirerende persoonlijkheden.

De 'Legacy of Faith'-tour is een serie gesprekken waarbij we willen leren van de ervaringen van 'veteranen’, christenen die zich gedurende hun leven op verschillende gebieden hebben ingezet voor het christelijk geloof en die veel mee hebben gemaakt in hun leven met God. We willen ons door hen laten inspireren. De opzet van de avonden is geïnspireerd door het programma College Tour: onze gasten zullen worden geïnterviewd over hun (geloofs)leven en het publiek heeft de mogelijkheid om hen vragen te stellen.

Vandaag is als laatste gast Kees Goedhart aanwezig. Kees Goedhart heeft jarenlang als zendeling gewoond en gewerkt in Zuid-Amerika. Ook was hij voorzitter van Stichting Opwekking, de organisatie die jaarlijks de conferentie Opwekking organiseert. Hij is een veelgevraagd spreker en schrijver van een aantal boeken. De avond begint om 20:00 uur en de toegang is gratis.

Kijk op de website voor meer informatie.

Contactinformatie:
Locatie: Sikkelstraat 2
Organisator: Jozua Dordrecht
Website:http://www.jozua.nl


Deel dit bericht met je vrienden!