Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: ' Greatly Blessed in concert'
02mrt

Greatly Blessed in concert

Zaterdag 2 maart 2019 vanaf 19:30 uur.

De mannen van Greatly Blessed zullen vanavond in Dordrecht optreden. De afgelopen jaren verzorgde Greatly Blessed al eerdere optredens in de regio. Deze mannenformatie bestaat – naast een behoorlijk orkest – uit 12 geselecteerde zangers uit heel Nederland. Een aantal leden van het koor en band komen uit de buurt van Dordrecht en omstreken. Voor hén is het helemaal bijzonder om in hun eigen regio een optreden te mogen verzorgen!

Southern Gospel is in Amerika groot geworden door Bill Gaither, die veel muziek hiervoor heeft geschreven en nog steeds optreedt met de Gaither Vocal Band. Sommige liederen zijn in Nederland in de Opwekkingsbundel terechtgekomen, maar ook zijn er een aantal van deze gospelsongs door Elvis Presley uitgebracht, onder andere het prachtige “He touched me”. Greatly Blessed wil het in een avondvullend programma allemaal ten gehore brengen.

Deze groep enthousiaste en bevlogen mannen is onder de naam Men4Christ in 2012 bij elkaar gebracht, elk met hun eigen getuigenis en verbinding met de muziek. Als het gezelschap echter samen zingt, gebeurt er iets bijzonders. De afgelopen jaren werd al opgetreden met de Amerikaanse Southern Gospelartiesten Marshal Hall, Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en Ernie Haase & Signature Sound.

Toegang tot het concert is gratis. Er is een collecte, waarvan de opbrengst voor De Hoop is. Reserveer je gratis kaart bij www.TrueTickets.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Jozua, Sikkelstraat 2
Organisator: Greatly Blessed
Website:http://www.truetickets.nl


Deel dit bericht met je vrienden!