Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop EHBO voor vrijwilligers'
20feb

Workshop EHBO voor vrijwilligers

Woensdag 20 februari 2019, van 09:00 uur tot 12:00 uur.

  • Wat moet je doen bij (kleine) ongelukken, wondjes of botbreuken?
  • Wat kun je zelf doen en wanneer schakel je professionele hulp in?

De workshop EHBO bij kleine ongevallen biedt uitkomst. De Vrijwilligersacademie van het Vrijwilligershuis Drechtsteden organiseert deze workshop op 20 februari van 9.00 tot 12.00 uur bij het Rode Kruis in Dordrecht. Er zijn nog een paar plekken vrij.

Vrijwilligers die willen weten hoe te handelen bij kleine ongelukken zijn van harte welkom om deze workshop kosteloos te volgen. Een ervaren medewerker van het Rode Kruis geeft uitleg over onder andere (brand)wonden, botbreuken en de gevolgen van bijvoorbeeld een val van hoge hoogte waardoor een hersenschudding kan ontstaan. Wat moet je doen en wat juist niet?

Wil je meedoen met deze informatieve en praktische workshop? Meld je aan via www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/academie.


Op de website staan ook alle andere trainingen en workshops voor vrijwilligers. Enkele voorbeelden zijn: Schuldenproblematiek, Grip op stress, Eenzaamheid en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie over het aanbod van trainingen of workshops kun je contact opnemen via T 078 2000223 of contact@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl Je kunt hier ook terecht (graag zelfs) als je ideeën hebt voor trainingen of als je zelf trainingen wilt geven.

Contactinformatie:
Locatie: het Rode Kruis, Dubbelsteynlaan West 43
Organisator: Vrijwilligershuis Drechtsteden
Website:http://www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/academie


Deel dit bericht met je vrienden!