Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Derde voorronde Grote Prijs van Dordt'
16feb

Derde voorronde Grote Prijs van Dordt

Zaterdag 16 februari 2019 vanaf 21:00 uur.

Vandaag is het tijd voor de POP-voorronde van de Grote Prijs van Dordt, categorie Bands. Deze bands gaan de strijd aan voor een plek in de finale op zaterdag 11 mei 2019, naast de eerdere winnaars Vermin en Mr. Overdrive:

• The Beatnik - Pop/soul/rock/funk, Rotterdam
• Mary Syll - Pop, Dordrecht  is uitgevallen, de vervanger wordt z.s.m. bekendgemaakt
• Stella Warden - Pop, Dordrecht
• Shortout Kid - Indie, Rotterdam
• Van Bezemwijk - Nederpop, Barendrecht/Rotterdam

Prijzenpakket
Deze talenten maken kans op felbegeerde prijzen als optredens op festivals als Wantijpop en Noordparkfestival, 2 dagen studiotijd bij ProSound Media, een professionele artiestenfotoshoot in theaterzaal Ketel 2, een promopakket met o.a. een backdrop, stickers en een eigen bassdrumvel met het bandlogo, een optreden in Bibelot, een productiedag en gratis repetitiesessies.
Stuk voor stuk prijzen waar je als band echt iets aan hebt om een stapje verder te komen en jezelf op de kaart te zetten.

Band Boost = Grote Prijs van Dordt
De Grote Prijs van Dordt, voorheen Band Boost,  is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten.

De laatste editie van de Band Boost werd gewonnen door metalband The Great Hurricane Escape en zij wonnen daarmee onder andere een optreden op Wantijpop, wat voor veel bands een belangrijke mijlpaal is. Zij spelen 5 januari 2019 ook op een speciale Grote Prijs van Dordt Showcase in de Power Stage van Bibelot, samen met tweede prijswinnaar No More Heroes uit Zwijndrecht.

Entree: gratis | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur
Kijk voor meer info op de website

Contactinformatie:
Locatie: Noordendijk 148
Organisator: Popcentrale
Telefoonnummer: 088-8885350
Email:info@popcentrale.nl
Website:http://www.popcentrale.nl


Deel dit bericht met je vrienden!