Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Voorstelling Het Gelukkige Eiland'
16feb

Voorstelling Het Gelukkige Eiland

Zaterdag 16 februari 2019 vanaf 20:00 uur.

Het KLEIN Toneel speelt vanaf zaterdag 9 februari de nieuwe voorstelling Het Gelukkige Eiland in De Oude School in Dordrecht. De voorstelling, vrij naar het gelijknamige boek van Marit Törnqvist, ging eind januari in Het Spektakel in Zwijndrecht in première.

Op een vlot gebouwd van wrakhout vaart een meisje. Ze is op weg naar de horizon. Maar die is verder dan ze had gedacht. Op een dag ziet ze een bord, midden in de zee. Ze vaart erheen en leest: het gelukkige eiland. Nu weet ze waar ze heen moet gaan. Maar wat als ze ontdekt dat er oneindig veel eilanden zijn? En wat als alle eilandbewoners haar zeggen dat juist hún eiland het gelukkige is?

Regisseur Erwin van Heusden bewerkte Het Gelukkige Eiland tot een voorstelling voor kinderen en jongeren (vanaf 10 jaar) en volwassenen. Een voorstelling over geluk en de keuzes die je maakt in de zoektocht naar jezelf. Beelden van Marit Törnqvist uit haar met een Zilveren Griffel bekroonde boek ‘Het Gelukkige Eiland’ vormen het decor voor deze voorstelling. Marit Törnqvist viert dit jaar haar dertigjarig jubileum als illustrator met een overzichtstentoonstelling bij KUNZT in Zwijndrecht. De voorstelling is gemaakt in opdracht van KUNZT en in samenwerking met Goodtoknow Zwijndrecht.

Het Gelukkige Eiland is te zien op zaterdag 9, donderdag 14 en zaterdag 16 februari om 20.00 uur in De Oude School in Dordrecht. Kaarten à €9,- (excl. Servicekosten) zijn verkrijgbaar via www.hetkleintoneel.nl

Contactinformatie:
Locatie: in de Oude School, Dubbelsteynlaan West 74
Organisator: Het Klein Toneel
Website:http://www.hetkleintoneel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!