Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zesde editie Cinedordt Oscargala in Cinema The Movies'
16feb

Zesde editie Cinedordt Oscargala in Cinema The Movies

Zaterdag 16 februari 2019 vanaf 20:00 uur.

Rotaryclub Johan de Witt Ter Merwe organiseert op zaterdag 16 februari 2019 voor de zesde keer het Cinedordt Oscargala in cinema The Movies. Het programma, is inmiddels traditie geworden: entree voor de gasten op de rode loper (mét paparazzi!), ontvangst met bubbels, op de foto met een levensgroot Oscarbeeld en er natuurlijk de vertoning van een genomineerde Oscarfilm. Rond middernacht wordt het koppel, dat tijdens de gala-avond het meest glamourous gekleed gaat, bekend gemaakt: and The Oscar goes to…

Een week voorafgaand aan de Oscaruitreikingen op 24 februari in Los Angeles, rolt Rotaryclub Johan de Witt Ter Merwe opnieuw de rode loper uit. Tijdens de feestelijke gala-avond mét Oscarfilm wordt geld ingezameld voor het goede doel.

In 2019 is dit doel De Crabbehoeve, een multicultureel ontmoetingscentrum in de Dordtse wijk Crabbehof waar mensen zich welkom voelen, elkaar ontmoeten en elkaar leren kennen en waarderen. Of je er zomaar even binnenwandelt of je komt er om te werken, recreëren, vergaderen, genieten of consumeren. Op de Crabbehoeve worden activiteiten georganiseerd die ontmoetingen mogelijk maken.

De eerste vijf edities van het Cinedordt Oscargala waren een groot succes. Honderden mensen hebben het gala in de afgelopen edities bezocht. De stichtingen Leergeld Drechtsteden (2014), Zienderogen (2015), High Five Foundation (2016), Inloophuis Helianthus (2017), Voor Sara en Koken met Jonge Moeders (2018) hebben een mooi bedrag mogen ontvangen aan het einde van de Oscaravonden.

Kaarten kopen kan via de website en aan de kassa van The Movies. Aanmelden als sponsor is ook mogelijk, op de website treft men alle informatie daarover. Aanmelden voor het galadiner in Art en Dining, voorafgaand aan de avond kan via de website. Alle sponsorgelden komen ten goede aan de genoemde stichtingen. Welke film tijdens het Oscargala wordt vertoond blijft totdat de film gaat draaien een verrassing.

Contactinformatie:
Locatie: The Movies, Nieuwstraat 60-62
Organisator: Rotaryclub Johan de Witt Ter Merwe
Website:http://www.cinedordt.nl


Deel dit bericht met je vrienden!