Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Hippe Gasten op podium van Bibelot'
16feb

Hippe Gasten op podium van Bibelot

Zaterdag 16 februari 2019 vanaf 13:00 uur.

Gillende gitaren en pompende drums. De rockband Hippe Gasten maakt geen doorsnee kindermuziek. Ze zijn in China populair met hun Nederlandstalige kinderrock en komen nu met een nieuw album én een Nederlandse tour. Het album van de vijfkoppige band heet ‘Komkommermaarbij’ en is geproduceerd door Skiggy Rapz.

Hippe Gasten bestaat uit zanger Jon van Elsen, pianist Maurice Cramer, gitarist Daan Koch, Richard Wallenburg op de basgitaar en Björn van de Boom op de drums. Als leraar in het basisonderwijs of muziekleraar vinden de mannen het heel belangrijk dat kinderen in aanraking komen met muziek en instrumenten. De kinderen zelf zijn dolenthousiast met deze verfrissende muziek.

De band wordt in China ‘Ko Ge’ genoemd, dat ‘coole broers’ betekent in het Chinees. Voordat de mannen daar mochten optreden moesten de teksten eerst worden goedgekeurd. De teksten zijn ook vertaald in het Chinees en mee te lezen op een groot scherm tijdens hun optredens. In januari vertrekt de band weer naar China om op te treden. In februari gaat de Nederlandse Clubtour van start. De kaartverkoop is van start gegaan.

Tickets kosten in de voorverkoop Euro 12,- pst. en zijn te koop via Bibelot

Contactinformatie:
Locatie: Noordendijk 148
Organisator: Poppodium Bibelot
Telefoonnummer: +31(0)78 89 033 21
Website:http://www.bibelot.net


Deel dit bericht met je vrienden!