Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Valentijnsdiner voor het goede doel'
15feb

Valentijnsdiner voor het goede doel

Vrijdag 15 februari 2019 vanaf 19:00 uur.

Op vrijdagavond 15 februari organiseert de Evangelische Gemeente Eljakim een Valentijnsdiner. Dit initiatief is onderdeel van een grotere sponsoractie die wordt gehouden om het werk van International Justice Mission (IJM) te ondersteunen in haar strijd tegen slavernij.

Valentijnsdiner
Vanavond verandert de zaal van Eljakim in een sfeervolle ambiance. Om 19:00 uur vindt hier namelijk het Valentijnsdiner plaats. Het diner zal bestaan uit een uitgebreid driegangen buffet. Naast een heerlijke maaltijd en gezelligheid krijgen bezoekers gesprekskaartjes uitgereikt om op ontspannen wijze met elkaar in gesprek te gaan. Behalve stellen zijn ook vrienden, familie, collega’s of andere groepen van harte welkom. De kosten bedragen € 25,- p.p. (all-in). De opbrengst van het diner is – mede dankzij een sponsorbijdrage van PLUS Valkzicht – volledig ten bate van het goede doel.

Sponsoractie
Een groep van 20 leden, variërend in de leeftijd tussen de 10 en 55 jaar uit Evangelische Gemeente Eljakim gaat op zaterdag 22 juni 2019 meedoen aan de MudRaise, een obstaclerun van 3 tot 18 km in Flevonice, Biddinghuizen. De MudRaise is een uitdagende sponsorloop voor het werk van International Justice Mission, een bekende internationale organisatie die wereldwijd strijdt tegen onrecht, door slachtoffers van slavernij te bevrijden. Ook zetten zij zich in om de daders te laten berechten en de lokale rechtssystemen te versterken.

Motivatie
Initiatiefnemer Jesse van Nes vertelt: “Als team willen we ons de komende maanden inzetten een sponsorbedrag van in totaal € 40.000,- te werven. We doen dit, omdat we een krachtig geluid willen laten klinken tegen slavernij en onrecht. Het Valentijnsdiner is de eerste van een aantal acties die we gezamenlijk willen gaan organiseren om dit grote geldbedrag binnen te halen.”

Aanmelden
Aanmelden voor het valentijnsdiner kan door een mailtje te sturen naar mudraiseeljakim@gmail.com

Contactinformatie:
Locatie: Jan Ligthartlaan 3
Organisator: Evangelische Gemeente Eljakim
Email:mudraiseeljakim@gmail.com
Website:http://mudraise.nl/team-eljakim


Deel dit bericht met je vrienden!