Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Start computercursus in Het Polderwiel'
14jan

Start computercursus in Het Polderwiel

Maandag 14 januari 2019.

Het Spectrum biedt één op één computercursus in Het Polderwiel
Maandag 14 januari start het nieuwe seizoen computercursussen aan het Dudok-erf 58. De wensen van de cursist worden vertaalt in een op maat gemaakt lesprogramma. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor het nieuwe cursusseizoen.

De vraag en ervaring van de cursist vormen de basis voor het tempo en de invulling van de cursus. Om duidelijk te krijgen wat iemand wil leren, voert de docent voor aanvang een gesprek met de cursist. Zij bespreken de leervraag en nemen de opzet van de cursus door. Docent Ger van Lelieveld: “Veel cursisten willen leren e-mailen, informatie opzoeken via internet of kennis maken met Word. Maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld het inrichten van mappen op de computer.”

Persoonlijke aandacht
Cursisten krijgen één op één les van een ervaren docent, een cursusboek en elke les een kopje koffie of thee. “Door het bieden van deze persoonlijke aandacht voelen de cursisten zich veilig en stellen makkelijker vragen”, aldus Ger. In de cursusruimte zijn computers aanwezig, maar cursisten kunnen ook hun eigen laptop of tablet meenemen.

Meer informatie
Voor meer informatie over kosten en tijden en/of inschrijvingen kan contact worden opgenomen met Vera Gonlag via tel. 078-6492111 of per e-mail.

Contactinformatie:
Locatie: Het Polderwiel op Dudok-Erf 58
Organisator: Vera Gonlag
Telefoonnummer: 078-6492111
Email:v.gonlag@hetspectrum.nl


Deel dit bericht met je vrienden!