Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lezing: Mijn journalistieke werk als correspondent in Israël en omstreken'
14jan

Lezing: Mijn journalistieke werk als correspondent in Israël en omstreken

Maandag 14 januari 2019 vanaf 20:00 uur.

Het Genootschap Nederland-Israël, afdeling Drechtsteden organiseert een lezing. ‘Mijn journalistieke werk als correspondent in Israël en omstreken’ door Jan Franke, journalist in Israel en de Palestijnse gebieden

Jan Franke werkt als correspondent in Israel, de Palestijnse Gebieden, Egypte en Jordanië. Hij is gespecialiseerd in verhalen over economie en technologische vooruitgang, maar verslaat ook oorlogen en conflicten voor toonaangevende Nederlandse en Amerikaanse media. In deze lezing geeft hij een blik achter de schermen op het werk van een correspondent in een van de meest gecompliceerde regio's ter wereld.

Jan Franke (1984) studeerde European Union Studies aan de Universiteit Leiden en behaalde een bachelor sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Franke liep in 2010 stage op de economische afdeling van de Nederlandse ambassade in Tel Aviv en werkte na zijn afstuderen als redacteur en freelance journalist voor diverse Nederlandse media. In 2012 verhuisde hij naar zijn standplaats Tel Aviv. Hij trekt voor Elsevier door heel Israël, de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook. Franke besteedt in zijn berichtgeving bijzondere aandacht aan de snelgroeiende Israëlische ICT-sector.

De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 14 januari 2019 in Gebouw De Rank.
Ruime parkeergelegenheid op het plein voor De Rank.
Aanvang 20:00 uur. Toegang vrij.
Inlichtingen: 078 6148510 en op de website.

Foto: Jan Franke

Contactinformatie:
Locatie: Dubbelsteijnlaan West 70
Organisator: De Rank
Email:info@gni-drechtsteden.nl
Website:http://www.gni-drechtsteden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!