Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Muzikale kerstkomedie De Notenkraker - Auditanten gezocht'
22dec 2018

Muzikale kerstkomedie De Notenkraker - Auditanten gezocht

Van zaterdag 22 december 2018 tot en met vrijdag 28 december 2018.

Voor het vierde jaar op rij maakt Kunstmin een kerstvoorstelling voor de hele familie. Van 22 t/m 28 december wordt kerstkomedie De Notenkraker opgevoerd in de Grote Zaal van Schouwburg Kunstmin door onder meer getalenteerde spelers en muzikanten uit de regio.

Kunstmin zoekt talenten voor muzikale kerstkomedie De Notenkraker
Kunstmin roept (amateur)dansers, -acteurs en -muzikanten op om zich aan te melden voor de audities op 1 en 2 september. De jaarlijkse kerstproductie bij Kunstmin is een terugkerend feest. Regisseur Carola Arons maakt dit jaar in samenwerking met muzikaal begeleiders Job Greuter en Hans Cassa van Codarts Hogeschool voor de Kunsten uit Rotterdam een gloednieuwe bewerking van De Notenkraker. Bij het horen van De Notenkraker denkt men vanaf de komende feestdagen voortaan niet meer alleen aan het wereldberoemde ballet van Tsjaikovski, maar ook aan dit muziektheaterspektakel voor de hele familie. Het wordt een betoverende voorstelling die het verhaal van de bekende kerstklassieker vertelt en er een geheel eigentijdse twist aan geeft. De cast zal bestaan uit meer dan vijftig spelers, zangers, dansers en muzikanten uit Dordrecht en de regio. Wie de hoofdrol gaat spelen? Dat wordt dit najaar bekendgemaakt.

Auditanten gezocht
Kunstmin komt graag in contact met getalenteerde (amateur)dansers, -acteurs en -muzikanten uit (de regio) Dordrecht in alle leeftijden, die in de eigentijdse kerstproductie De Notenkraker willen spelen. Van breakdancers tot trompettisten, alle geïnteresseerden kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 juli en horen na donderdag 5 juli of ze auditie mogen doen.

Hoe meld je je aan voor de auditie?
Stuur een video van 3 minuten in naar programmering@kunstmin.nl

Wanneer vinden de audities plaats?
De audities vinden plaats op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018. De voorwaarden met betrekking tot het aanmelden zijn terug te vinden op www.kunstmin.nl/nieuws

Kerstproductie
De Notenkraker is te zien van zaterdag 22 t/m vrijdag 28 december (m.u.v. dinsdag 25 december) in de Grote Zaal van Schouwburg Kunstmin. Info en tickets via www.kunstmin.nl

Foto: Tom Croes

Contactinformatie:
Locatie: Sint Jorisweg 76
Organisator: Schouwburg Kunstmin
Telefoonnummer: 078-6397979
Website:www.kunstmin.nl


Deel dit bericht met je vrienden!