Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Koninklijke Luchtmachtkapel brengt kerstshow ‘X-mas à gogo''
07dec 2018

Koninklijke Luchtmachtkapel brengt kerstshow ‘X-mas à gogo'

Vrijdag 7 december 2018 vanaf 20:00 uur.

Vandaag speelt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht haar kerstshow ‘X-mas à gogo’ in het Benevia Muziekcentrum. Kaarten à Euro €7,50, inclusief kopje koffie of thee, zijn te reserveren via gasten@dpho.nl. Het concert start om 20.00 uur.

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht is deze kerst kwistig met muzikale ‘champagne à gogo’: bubbels in overvloed, een tikkeltje chic, een vleugje kitsch, de decadente sfeer van de betere nachtclub. De trompetten fonkelen, de klarinetten gloeien en de brushes strelen het drumstel: tijd voor Last Christmas, ditmaal in de stijl van de oude Berlijnse dansorkesten… Maar voor ‘dancing à gogo’ maakt het gedempte licht al gauw plaats voor de flitsende spots van een kerstshow waarin het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een bruisende samenwerking aangaat met zangsolisten Paul van Kessel en Nicoline Pouwer.

Vorig jaar was het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht voor het eerst te gast in het Benevia Muziekcentrum. Deze concertzaal, die de thuisbasis is van het Dordrechts Philharmonisch Orkest, bleek een prachtig podium voor de spectaculaire producties die het handelsmerk zijn van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. De zaal was dan ook uitverkocht en daarom heeft het orkest besloten om dit jaar wederom Dordrecht aan te doen.

Foto: de Koninklijke Luchtmachtkapel

Contactinformatie:
Locatie: BeneVia Muziekcentrum, Spirea 7
Email:gasten@dpho.nl
Website:http://www.dpho.nl


Deel dit bericht met je vrienden!