Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jimi Hendrix Night bij Muziekpodium DJS'
09nov

Jimi Hendrix Night bij Muziekpodium DJS

Vrijdag 9 november 2018 vanaf 22:00 uur.

Op vrijdag 9 november brengt gitarist/zanger/componist en fan Frank Fish een klinkende ode aan Jimi Hendrix in Muziekpodium DJS. Met een podium vol muziekvrienden zal hij het repertoire van deze rocklegende bespelen.

Jimi is alweer 48 jaar geleden overleden, maar zijn muziek, poëzie en gitaarspel is nog steeds springlevend bij vele liefhebbers. Hij veranderde de gitaarsound compleet en maakte een enorme impact voor alle gitaristen die na hem kwamen.

Frank Fish, geboren in Oxford en al zo'n twintig jaar door Dordt wervelend, treedt sinds de jaren 80 op met eigen songs en muziek van anderen. Hij is expressief, progressief en creatief, houdt van show, maar neemt tegelijkertijd muziek maken uiterst serieus.

Deze avond zullen er twee bezettingen spelen: de Dordtse rockers The Few onder leiding van Elroy Schaap, met gitarist Edwin in ’t Veld, nemen vooral de bekendere songs voor hun rekening.  Frank Fish’s Space Gypsies, met Ron Baggerman op de tap guitar en Hammond en Andre van Solinge op elektrische gitaar, richten zich op wat minder bekende parels van Hendrix.

Datum: vrijdag 9 november 2018
Plaats: Muziekpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

Foto: Frank Fish

Contactinformatie:
Locatie: Grotekerksplein 1
Organisator: Jazzpodium DJS
Website:http://www.jazzpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!