Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Muziekpodium DJS - The Jazzinvaders'
13okt

Muziekpodium DJS - The Jazzinvaders

Zaterdag 13 oktober 2018 vanaf 22:00 uur.

Vandaag spelen The Jazzinvaders in Muziekpodium DJS met hun dansbare jazz
Alweer 12 jaar is Phil Martin (bij Dordtenaren ook bekend als Timothy van der Holst) de muzikale motor van The Jazzinvaders. Hij werkte jaren als dj en als drummer/producer voordat hij met The Houdini’s in het oude Bimhuis in Amsterdam een sessie deed die tot de geboorte van The Jazzinvaders leidde.

Phil maakt de beats in zijn eigen studio en laat zich daarbij rijkelijk inspireren en aanvullen door de bandleden. Dat is dan ook de reden dat de muziek zeer groovy is en het ook goed doet in de danceclubs. De composities zijn geschreven door de muzikanten zelf, onder wie ook de veelzijdige 'vortex' Ton van der Kolk op bas, en zijn zeer juicy en pakkend. Als kers op de taart is daar zangeres Linda Bloemhard, die de muziek met haar stemgeluid en lazy randje helemaal compleet maakt.

Vijf albums en twee succesvolle tours met Dr. Lonnie Smith en Azymuth verder is de band nog steeds opzoek naar nieuwe uitdagingen. Dit keer zal er een nieuw experiment aangegaan worden met elektronische drumsounds en een loopstation dat bediend wordt door Phil Martin en de constructieve strijd aangaat met de rijke blazersarrangementen van saxofonisten Rolf Delfos en Peter Broekhuizen.

Onze Dutch Jazz-avonden brengen elke derde zaterdag van de maand een liveband en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,-.

Datum: zaterdag 13 oktober 2018
Plaats: Muziekpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

Foto: The Jazzinvaders

Contactinformatie:
Locatie: Grotekerksplein 1
Organisator: Muziekpodium DJS
Website:http://www.muziekpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!