Alles over Dordrecht...
13okt

Johan den Hoedt in concert - 30 jaar organist

Zaterdag 13 oktober 2018 vanaf 15:00 uur.

Vanmiddag viert de titulair organist van ‘de Wijnstok’ Johan den Hoedt zijn 30 jarig jubileum in deze mooie kerk. Ook zal Johan zijn nieuwe CD “Festivo”, die hij deze zomer opnam in de Basaliek van de Heilige Kruisverheffing, presenteren. Na afloop van het concert is er gelgenheid om deze cd te kopen.

Tijdens het concert wordt zowel het hoofdorgel en een fraai kistorgel bespeeld. Johan organiseert nu een jaar orgelconcerten in zijn kerk ‘de Wijnstok’ en is erg actief in Dordrecht en omgeving als uitvoerend musicus. Johan speelt fraaie composities van Couperin, Bach, Welmers, Pärt, Vooijs, Hagen en Andriessen. Ook zullen er improvisaties te horen zijn.

Het concert is absoluut bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer en schitterende instrumenten, maar vooral door het fraaie programma en de humoreske toelichtingen, waardoor er voor iedereen eye-openers (en ear-openers) zullen zijn.

Na afloop is er ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt dan ook de jubilaris feliciteren en eventueel een cd aanschaffen.

De aanvang van het concert is 15:00 uur. De deur is open om 14:30 uur.
De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten. U kunt parkeren gratis op het parkeerterrein voor de kerk.

Voor meer info: www.johandenhoedt-musicus.nl

Contactinformatie:
Locatie: De Wijstok, Dubbelsteijnlaan West 70 te Dubbeldam
Organisator: Johan den Hoedt
Website:http://www.johandenhoedt-musicus.nl


Deel dit bericht met je vrienden!