Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'ABBA Tribute'
12okt

ABBA Tribute

Vrijdag 12 oktober 2018 vanaf 20:30 uur.

Vandaag wordt het podium van De Tromptuin omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen. Om acht uur ’s avonds wordt hier het startsein gegeven voor een sfeervolle zomeravond en 2 uur ABBA show, met een repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zeg: “ik kende de nummers allemaal”.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

Over ABBA Tribute
Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Hoogtepunt in 2014 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (100ste Kasteeltuinconcert in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring! Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

Praktische informatie
Het ABBA Tribute concert vindt plaats op vrijdag 12 oktober 2018, openingstijd publiek 19:30 uur
Starttijd concert 20:30
Locatie: De Tromptuin, Maarten Harpertsz Trompweg 235
Kaartjes van Euro 16,- p.p. kunnen online worden gekocht via de website

Contactinformatie:
Locatie: De Tromptuin, Maarten Harpertsz Trompweg 235
Organisator: ABBA Tribute


Deel dit bericht met je vrienden!