Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Ontmoetingsdiner voor de buurt'
11okt

Ontmoetingsdiner voor de buurt

Donderdag 11 oktober 2018 vanaf 18:00 uur.

Buurtgenoten ontmoeten elkaar bij Nationaal Integratiediner met Resto VanHarte
Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Dordrecht, Stichting Voorlezen en Dirk van den Broek organiseren op donderdag 11 oktober samen een ontmoetingsdiner voor de buurt. Het diner is onderdeel van het Nationaal Integratiediner. Locatie is Het Polderwiel. Doel van het diner is mensen uit diverse culturen en met verschillende etnische achtergronden bij elkaar te brengen. Waar ontmoetingen zijn, ontstaat immers begrip. Geniet van multiculturele gerechten en muziek en ontmoet stadsgenoten uit verschillende culturen. Kom langs en schuif gezellig aan!

Mensen verbinden + verschillen vieren = kansen benutten
Het diner is onderdeel van het Nationaal Integratiediner. Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van schoonmaakbedrijf Asito dat meer dan 100 nationaliteiten in dienst heeft. Bijna alle Resto’s doen mee onder het motto ‘mensen verbinden + verschillen vieren = kansen benutten’. Restomanager Mack Labacci: “De doelstellingen van het Nationaal Integratiediner en die van Resto VanHarte sluiten prima bij elkaar aan. Wij willen graag mensen bij elkaar brengen: niet polariseren, maar samenwerken. Iedereen is welkom. En dat betekent ook de verschillen vieren, want dat inspireert tot nieuwe ideeën.”

Kom mee-eten bij Resto VanHarte
Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven op donderdag 11 oktober bij Resto VanHarte Dordrecht. Inloop is om 17.30 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten zijn acht euro per persoon. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/min). Ook kinderen zijn van harte welkom.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Foto: Resto VanHarte - Nationaal Integratiediner 2018

Contactinformatie:
Locatie: Het Polderwiel op Dudok-Erf 58
Organisator: Resto VanHarte Dordrecht
Telefoonnummer: 0900 900 3030
Website:http://www.restovanharte.nl


Deel dit bericht met je vrienden!