Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Presentatie 'Dichters van Dienst, poëzie uit Studio De Witt''
23sep 2018

Presentatie 'Dichters van Dienst, poëzie uit Studio De Witt'

Zondag 23 september 2018, van 15:00 uur tot 17:00 uur.

Sinds de start in januari 2015 van het live-radioprogramma Studio De Witt, op Drechtstad FM, is iedere zaterdagmorgen de vaste rubriek Dichter van Dienst te beluisteren. Gevestigde dichters en jong aanstormend talent. Dichters die uit eigen werk voordragen in Studio De Witt.

In samenwerking met Uitgeverij Liverse wordt een, niet gesubsidieerde, bloemlezing uitgegeven van voorgedragen gedichten uit de uitzending:  “Dichters van Dienst, poëzie uit Studio De Witt". Het is een verzameling geworden met een diversiteit aan mooie, ontroerende, beeldende, prikkelende en soms bizarre poëzie die tot de verbeelding spreekt. Het eerste exemplaar zal door  de Dordtse  wethouder Cultuur, Piet Sleeking, in ontvangst worden genomen.

Poëzie hoort voor iedereen toegankelijk te zijn. Met deze uitgave wordt dan ook woord bij daad gevoegd. De 122 bladzijden tellende bundel verschijnt in paperbackvorm voor slechts €9,95. De presentatie is gelijktijdig met de nieuwe bundels van Esther de Beun en Jan van der Geer.

Gastheer: Victor Deconinck
Zondag 23 september van 15:00u. tot 17:00u.
Galerie De Compagnie Dordrecht, Kuipershaven 21

Contactinformatie:
Locatie: Galerie De Compagnie Dordrecht, Kuipershaven 21


Deel dit bericht met je vrienden!