Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Boekpresentatie en workshop “Time Slips”'
21sep 2018

Boekpresentatie en workshop “Time Slips”

Vrijdag 21 september 2018 vanaf 10:30 uur.

Vandaag presenteert De Merwelanden het boek “Het zou allemaal waar kunnen zijn’
Dat de fantasie niet stopt bij het ouder worden en zelfs niet stopt als men gaat dementeren bewijst dit boek. De afgelopen twee jaar zijn cliënten van De Merwelanden in wisselende samenstellingen bij elkaar gekomen om met elkaar verhalen te maken. Hierbij werd niet een beroep gedaan op het geheugen, maar juist op onze fantasie. Ook ging het er niet om, om een mooi kloppend verhaal te maken.

Des te meer ging het om het plezier om samen iets te maken. En plezier hebben we gehad! Zo hebben we een twintigtal verhalen met elkaar gemaakt. Ieder verhaal uniek. Op vrijdag 21 september, Wereld Alzheimerdag, wordt het boekje in een feestelijke bijeenkomst uitgereikt aan de “schrijvers” en hun familie. U bent om 10.30 uur van harte welkom in de Theaterzaal van De Merwelanden.


NB: Volgend op de boekpresentatie wordt er voor geïnteresseerden op 27 september een workshop “Time Slips” gegeven. “Time Slips” is de naam van de methode die bij het verhalen maken gebruikt wordt. Tijdens deze workshop leert u zelf hoe u verhalen kunt maken, u leert over de achtergronden van “Time Slips”, over de keuze van foto’s en de manier van vragen stellen.

Er zal vooral ingegaan worden op het toepassen van “Time Slips” in een één op één situatie. Ook is er natuurlijk ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Aan het eind van de avond heeft u voldoende handvatten om zelf aan de slag te gaan met de methode. De workshop wordt gehouden op 27 september, van 19.30 – 22.00 uur bij De Merwelanden.

Voor meer informatie of aanmelden, kunt u contact opnemen met Gabriëlle Vermeulen, g.vermeulen@demerwelanden.nl

Contactinformatie:
Locatie: Haringvlietstraat 515
Organisator: Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden
Email:g.vermeulen@demerwelanden.nl
Website:http://www.demerwelanden.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!