Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kunstenaarswandeling'
20sep 2018

Kunstenaarswandeling

Donderdag 20 september 2018.

Sinds 2013 biedt Duurzaamheidscentrum Weizigt kunstenaars uit de regio de gelegenheid te exposeren op het terrein. Op het voormalige landgoed komen de kunstwerken goed tot hun recht en trekken zij flink wat belangstelling. Ook in 2019 wil Weizigt weer een expositie met bijzondere, originele werken in kunnen richten.

Op 20 september organiseert Weizigt daarom een kunstaarswandeling om geïnteresseerden een indruk te geven van de mogelijkheden.

Weizigt, exposeren op een voormalig landgoed:

Zoek je als kunstenaar een mogelijkheid om je werk te presenteren aan een breed publiek? Duurzaamheidscentrum Weizigt bevindt zich op een voormalig landgoed, een groene oase van 2 ha, dat jaarlijks door ruim 150.000 mensen wordt bezocht. Ook geniet je regelmatig van lokale en regionale media-aandacht en vergoot je de kans op verkoop of verhuur van je werk.

De duur van de expositie is maximaal een half jaar, van Pasen t/m oktober, maar een kortere of langere periode is bespreekbaar. Weizigt verzorgt hetvolgende voor de kunstenaars:

  • de mogelijkheid te exposeren van Pasen 2019 tot eind oktober 2019;
  • een verzorgde biologische tuin, Klimaatkas en duurzame Stadsboerderij;
  • een terrein dat elke dag van 09.00 tot 17.00 geopend is en daarna wordt afgesloten;
  • promotie van de expositie via de verschillende communicatiekanalen van Weizigt.

De enige eis die Weizigt stelt aan de nieuwe exposanten is dat het werk een duidelijke connectie heeft met duurzaamheid.

Interesse in exposeren?

Om kunstenaars een indruk te geven van de mogelijkheden, organiseert Duurzaamheidscentrum Weizigt op donderdag 20 september om 10.00 een kunstenaarswandeling. Iedereen die interesse heeft in het exposeren bij Weizigt kan zich opgeven voor deze wandeling. Om je aan te melden neem je contact op via weizigt@dordrecht.nl of bel 078-7708200. Meer informatie over exposeren bij Weizigt is te vinden op www.weizigt.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Van Bearleplantsoen 30
Organisator: Duurzaamheidscentrum Weizigt
Telefoonnummer: 770 82 00
Email:weizigt@dordrecht.nl
Website:http://www.weizigt.nl


Deel dit bericht met je vrienden!