Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café Parkhuis'
17sep 2018

Alzheimer Café Parkhuis

Maandag 17 september 2018, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt op maandagavond 17 september een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis” . De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en eindigt ca. 21.30 uur. De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Vandaag wordt in het Alzheimer Cafe de film ‘MAM’ gedraaid die Adelheid Roosen over haar moeder heeft gemaakt. Nadien zullen de drie casemanagers Daniella, Hanneke en Nel in gesprek gaan met Caroline Moerman, zingevingsconsulent van Het Parkhuis. Sunny Side Up zorgt weer voor het muzikale intermezzo.

Contactinformatie:
Locatie: Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Organisator: Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o
Website:http://www.alzheimer-nederland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!