Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Groepsexpositie Who loves the sun' arjan janssen - Isolated and destroyed
18aug 2018

Groepsexpositie Who loves the sun

Van zaterdag 18 augustus 2018 tot en met zondag 23 september 2018.

Who loves the sun? Iedereen toch mogen we hopen. Of zijn er echt mensen die kou en donkerte prefereren boven warmte en licht? De menselijke geest is ondoorgrondelijk dus we sluiten niets uit.

Met deze titel gebaseerd op het nummer van Velvet Underground is Abstracte opnieuw te gast bij Pictura. Na de succesvolle tentoonstelling From Scratch doen Arjan Janssen en Jan Willem van Welzenis een poging om het te overtreffen. Opnieuw een grote tentoonstelling vol met abstracte kunst van nationale en internationale deelnemers. En opnieuw zetten ze een vitale krachtige presentatie neer. Abstracte heeft een voorkeur voor kunstenaars die uitgaan van het picturale. Die zonder omwegen aan de slag gaan met wat er voor handen is. Divers in zijn uitdrukkingsvorm, maar in de tonaliteit overeenkomstig.

Met Anna-Maria Bogner (Oostenrijk), Bob Bonies (Nederland), Gabriele Herzog (Zwitserland), Arjan Janssen (Nederland), Franziska Reinbothe (Duitsland), Struan Teague (Schotland), Piet Tuytel (Nederland), Bart Vandevijvere (België), Jan Willem van Welzenis (Nederland), John Zinsser (Verenigde Staten).

Opening 18 augustus 2018 17:00 uur

Contactinformatie:
Locatie: Voorstraat 190-192
Organisator: Teekengenootschap Pictura
Telefoonnummer: +31(0)78 6149822
Email:info@pictura.nl
Website:www.pictura.nl


Deel dit bericht met je vrienden!