Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Parkies Pop' The Wanderers
13aug 2018

Parkies Pop

Maandag 13 augustus 2018, van 19:30 uur tot 23:00 uur.

Tijdens PARKIES POP alleen maar talent uit Dordrecht! De voorbije maanden ging de organisatie samen met De Popcentrale op zoek naar de muzikale pareltjes uit Dordrecht. Met dit gevarieerde programma als resultaat

FRANCESCO DANIEL
Francesco Daniel is een singer-songwriter uit Papendrecht. Hij kreeg bekendheid doordat hij de talentenjacht I Want To Be Famous in 2014 won. Hij brengt naast eigen Engelstalige nummers ook covers uit.

THE WANDERERS
The Wanderers spelen swingende 50’s & early 60’s classics. Denk aan Buddy Holly, Everly Brothers, Chuck Berry en natuurlijk the King: Elvis Presley! Let’s Rock ’n Roll!

COLIBRI
Zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En ze spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn ze ook. Wij noemen ze gewoon Colibri en kijken er nu al naar uit!

PALM PARKIES
is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Dordrecht. Wekelijks genieten van uiteenlopende muziekstijlen, een grote keus aan hapjes & drankjes, het parkleven en vooral van elkaar! Van 9 juli t/m 20 augustus op alle maandagen in het Wantijpark!

Alle informatie over PALM PARKIES Dordrecht vind je op:
http://palmparkies.nl/alle-locaties/dordrecht/

Contactinformatie:
Locatie: Wantijpark
Organisator: Parkies
Website:http://www.palmparkies.nl/alle-locaties/dordrecht/


Deel dit bericht met je vrienden!