Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zomer bij Weizigt - Werken met 3D (vanaf 7 jaar)'
25jul 2018

Zomer bij Weizigt - Werken met 3D (vanaf 7 jaar)

Woensdag 25 juli 2018, van 10:00 uur tot 11:30 uur.

Vier je zomer bij Weizigt! Een bomvol programma vol leuke activiteiten zorgen ervoor dat jij je niet gaat vervelen!

Woensdag 25 juli organiseren wij de workshop Werken met 3D!
3D-printen. Je hoort het steeds vaker en ziet het misschien wel eens op het nieuws. Zelfs sommige scholen hebben al 3D-printers staan. Maar hoe werkt zo een printer eigenlijk? Dit ga je ontdekken tijdens deze workshop. Je gaat met het LeXlab aan de slag met een 3D-teken-pen! Wat maak jij? De Eiffeltoren, een fantasie-beest of een ander mooi kunstwerk?

Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur
Locatie: Stadsboerderij Weizigt
Kosten: €5,- (deze euro's gaan direct in de spaarpot voor de Beestachtige Kast)
Aanmelden: Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen. Meld je dus snel aan voor deze workshop door te mailen naar weizigt@dordrecht.nl.


Kom jij ook?
Deze zomer staat in het teken van de Beestachtige Kast die wij graag naar onze Stadsboerderij willen halen. Een kast die op een speelse manier en met behulp van ronddraaiende informatieblokken, verborgen vakjes, spelletjes en puzzels bezoekers van alles vertelt over onze boerderijdieren. Daarom organiseren wij deze zomer allerlei leuke, creatieve, sportieve en ook nog eens leerzame activiteiten. We vragen daarvoor een kleine bijdrage die we vervolgens direct in de spaarpot voor de Beestachtige Kast stoppen. In ruil voor jouw kleine bijdrage organiseren wij dus een zomer vol leuks en help jij ons de Beestachtige Kast naar onze Stadsboerderij te halen. Best een goede deal toch? Doe (en help) je ook mee?

Contactinformatie:
Locatie: Stadsboerderij, Van Bearleplantsoen 30
Organisator: Duurzaamheidscentrum Weizigt
Telefoonnummer: 770 82 00
Email:weizigt@dordrecht.nl
Website:http://www.weizigt.nl


Deel dit bericht met je vrienden!