Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Wandelen in de Biesbosch'
20jul 2018

Wandelen in de Biesbosch

Vrijdag 20 juli 2018, van 10:00 uur tot 11:30 uur.

Nationaal Park De Biesbosch en het Parkhuis, organiseren een aantal wandelingen van 1,5 uur voor vitale mensen met beginnende geheugenproblemen. Bent u mobiel en in staat om 1,5 uur te wandelen, meldt u dan aan voor één of meerdere dagen en kom genieten van de prachtige natuur die zoveel moois te bieden heeft! Wandelt uw mantelzorger ook graag mee, dan kan dat uiteraard en kunt u hem/haar ook aanmelden.

Nationaal Park de Biesbosch is een bekend en bijzonder natuurgebied. Het is het grootste zoetwatergetijde gebied van Europa, een rivierdelta waar het getij nog vrij spel heeft. Veel mensen zoeken hier hun ontspanning. Het is een dynamisch natuurgebied waar voor elke bezoeker veel te beleven is. Een gebied met cultuurhistorie, maar ook met vele diersoorten, zoals de bever, de ijsvogel en de zeearend.

Na de wandeling kunt u op vertoon van uw deelname, een kopje koffie of thee drinken in het gezellige restaurant met uitkijk op het water. Kosten van de wandeling: €4 p.p. (te betalen op de dag van deelname aan de leiding).
Aanmelden bij Lisette Mabrouki via 06 39 14 94 35 of l.mabrouki@hetparkhuis.nl

Data
Vrijdag 20 juli
Vrijdag 7 september
Vrijdag 5 oktober

Contactinformatie:
Locatie: Baanhoekweg 53
Organisator: Biesboschcentrum Dordrecht
Telefoonnummer: 06 39 14 94 35
Website:http://www.hollandsebiesbosch.nl


Deel dit bericht met je vrienden!