Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kinderdag bij ToBe'
19jul 2018

Kinderdag bij ToBe

Donderdag 19 juli 2018, van 11:00 uur tot 14:30 uur.

Niets te doen in de zomervakantie? Op dinsdag 17 en donderdag 19 juli zijn er twee leuke Kinderdagen bij ToBe in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans, Kunst & Design en Muziek. Kaartjes kosten € 10,00 per dag.

Kinderdag 6 – 12 jaar
Alle kinderen volgen over de gehele dag drie workshops: Dans, Muziek en Kunst & Design, waarbij ze met een mooi kunstwerk naar buiten gaan. We starten om 11.00 uur en sluiten rond 14.30 uur de dag af met een korte eindpresentatie aan elkaar en aan ouders/verzorgers en andere fans.

Bij de workshop Kunst & Design leer je hoe je een mooi werkstuk van klei maakt, maak coole moves op bij dans en tijdens de muziekworkshop leer je liedjes, gebruik je je lichaam als drumstel en leer je ukelele spelen. Het worden dagen vol plezier en met nieuwe ontdekkingen!

Kaartverkoop
Een kaartje voor de Kinderdag met drie workshops kost € 10,- per kind. De kaartjes zijn te koop via www.tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis.

Foto: ToBe - ToBe Kinderdagen in de Zomervakantie

Contactinformatie:
Locatie: Locatie Energiehuis, Noordendijk 148
Organisator: ToBe
Website:http://www.tobe.nl


Deel dit bericht met je vrienden!