Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café Parkhuis'
16jul 2018

Alzheimer Café Parkhuis

Maandag 16 juli 2018, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt vanavond een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis”. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 en eindigt ca. 21.30 uur.
De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Wie zorgt er voor de mantelzorger?
Op 3 april jl stelde Brandpunt Plus uitgebreid aandacht aan de door Laurens Zorg aangeboden cursus voor de dementerenden en de partners. Irma en Piet van Milt waren een van de cursisten.
Te gast vanavond is Irma die terugblikt op de cursus en op Brandpunt Plus, maar ook vertelt wat er sindsdien allemaal is gebeurd.

Het muzikale intermezzo wordt verzorgd door DOOR VISSER AND FRIENDS.

Contactinformatie:
Locatie: Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Organisator: Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o
Website:http://www.alzheimer-nederland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!