Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'twee keer per maand Schrijfcafé in Dordrecht'
04jul 2018

twee keer per maand Schrijfcafé in Dordrecht

Van woensdag 4 juli 2018 tot en met woensdag 19 december 2018, van 10:00 tot 12:00 uur.

De belangstelling voor het Schrijfcafé is groot en dus is de frequentie opgeschroefd. Je kunt nu twee keer in de maand aan het Schrijfcafé deelnemen. Naast de 3e donderdag van de maand in wijkcentrum De Prinsemarij in Nieuw-Krispijn vindt het Schrijfcafé nu ook plaats op de 1e woensdag van de maand bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg.

Het Schrijfcafé is een moment van aandacht voor jezelf. Met schrijven kun je onder woorden brengen wat er op dat moment bij jou speelt en het daardoor verwerken. Het creatieve schrijven leidt tot bezinning en reflectie. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt de deelnemers tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen.

Schrijfervaring is niet nodig, de teksten worden niet beoordeeld. De bijeenkomst begint om 10 uur (inloop 09.45 uur) en duurt tot 12 uur. Deelname kost 12 euro inclusief 2 consumpties (koffie of thee), gepast en contant te betalen op de ochtend zelf. Vragen kunnen gesteld worden door een email te sturen aan sandra@sanshineschrijft.nl. Je neemt zelf pen en papier mee.

Het adres van wijkcentrum De Prinsemarij is Nassauweg 2 (oude politiebureau), naast het Weizigtpark.
Het adres van Sanshine Schrijft is Weerdestein 132.

Sandra Utterijn-Klijnsmit ondersteunt ondernemers tekstueel bij de groei van hun bedrijf door het verzorgen van hun persberichten, nieuwsbrieven, blogs en andere media. Daarnaast is ze organisator van het Schrijfcafé Dordrecht. Het Schrijfcafé is een landelijk initiatief van Shodo. Meer informatie over Sanshine Schrijft en de komende Schrijfcafés vindt u op de website.


PRAKTISCHE INFORMATIE
Wat: Schrijfcafé
Voor wie: iedereen
Datum: 1e woensdag en 3e donderdag van de maand
Locatie: wijkcentrum De Prinsemarij en Sanshine Schrijft in Dordrecht
Toegang: 12,00 euro
Meer informatie: www.sanshineschrijft.nl

Contactinformatie:
Locatie: Nassauweg 2 / Weerdestein 132
Organisator: Sandra Utterijn-Klijnsmit
Email:sandra@sanshineschrijft.nl
Website:www.sanshineschrijft.nl


Deel dit bericht met je vrienden!