Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie Bollywood in Dordrecht'
01jul 2018

Expositie Bollywood in Dordrecht

Van zondag 1 juli 2018 tot en met zondag 26 augustus 2018, van 12:00 tot 17:00 uur.

De Zuid-Amerikaanse portretschilder, fotograaf en filmmaker Enrique Collar (1964) is woonachtig in Rotterdam. Hij exposeerde o.a. bij de National Portrait Gallery, the Mall Gallery te Londen, en zijn werk is te vinden in het MEAM museum, Barcelona. Zijn première in de kunst RAI “Universal Painting Project 360⁰” is zijn unieke en eerste stap naar de 21ste eeuw. Over de hele wereld is zijn naam bekend, en nu is zijn solo expositie “Bollywood” in Nederland, en wel in Dordrecht.

De versie die wordt getoond in de tentoonstelling van WG Galerie stelt de toeschouwer voor om in een geheel oprechte daad een dubbele take te nemen en de verweven banden tussen schilderkunst en fotografie bloot te leggen. Een paradox die wordt bevestigd in zijn eigen woorden: “Ik denk en gebruik fotografie als een schilder. Mijn schilderijen beginnen waar de foto eindigt.’’

Tijdens de Meet and Greet, tevens KunstRondje Dordt, op 1 juli en 5 augustus neemt Enrique Collar u mee in zijn Bollywood wereld en geeft u de mogelijkheid om te poseren in een mini Bollywood set. Een unieke kans om gefotografeerd te worden door deze wereldberoemde kunstenaar!

“Bollywood” is van 1 juli t/m 26 augustus in WG Galerie, iedere zaterdag en zondag van 12:00 - 17:00 uur (ook op afspraak).

Contactinformatie:
Locatie: Aardappelmarkt 15
Organisator: WG Galerie
Website:www.wg-gallery.com


Deel dit bericht met je vrienden!