Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Impact Meetup Klimaatadaptatie '
25jun 2018

Impact Meetup Klimaatadaptatie

Maandag 25 juni 2018 vanaf 19:30 uur.

Wilt u aan de slag om Dordrecht beter bestand te maken tegen de gevolgen van klimaatverandering?
Of wilt u zich laten inspireren door anderen? Of uw creatieve ideeën juist delen? Kom dan naar de eerste Impact Meetup Klimaatadaptatie (IMK) op maandag 25 juni om 19.30 uur in het SpuiLAB210. Een actieve en inspirerende bijeenkomst voor bewoners, ondernemers, ambtenaren en beleidsmakers. Deelname is gratis.

We zien allemaal de gevolgen van klimaatverandering: van hoosbuien en overstroomde riolen in eigen land tot hele dorpen die door modderstromen worden weggespoeld in het buitenland. Zo'n vaart zal het in Nederland niet lopen. Maar toch, natte voeten en kelders kunnen ook al heel vervelend zijn. Daar kunnen we met elkaar iets aan doen.

Programma
De Impact Meetup Klimaatadapatie is een initiatief van stadmakers Thirza Monster en Rozanne Verhoeven, de Bibliotheek AanZet en de Gemeente Dordrecht. Tijdens deze eerste bijeenkomst bijten enkele creatieve, groene ondernemers en betrokken bewoners het spits af. Zij presenteren hun plannen, ideeën en burgerinitiatieven. Het Opgaveteam Waterstad, dat zich vanuit de Gemeente Dordrecht sterk maakt voor een klimaatbestendige stad, vertelt hoe juist initiatieven vanuit de stad het verschil kunnen maken.

Groene beweging
Het wordt een actieve en inspirerende bijeenkomst. Bewoners, creatievelingen, ondernemers en beleidsmakers gaan samen aan de slag. Gericht op zichtbare resultaten. Waar iedereen baat bij heeft, en trots op kan zijn. Met z'n allen willen we een 'groene beweging' op gang brengen. Samen de schouders eronder en gaan voor een mooi, leefbaar en klimaatbestendig Dordrecht.

Voor wie?
Iedereen is welkom: bewoners, beleidsmakers en ondernemers. Het maakt niet uit of u anderen wilt inspireren of juist geïnspireerd wilt raken. Wilt u zich op een positieve manier 'druk maken' over klimaatverandering en daar op een constructieve manier de handen voor uit de mouwen steken? Van harte welkom op 25 juni. Graag wel even aanmelden via de website

Contactinformatie:
Locatie: in het SpuiLAB210 aan de Spuiboulevard 210
Organisator: Gemeente Dordrecht


Deel dit bericht met je vrienden!