Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Week van Hoop - Open Dag op Dorp De Hoop'
23jun 2018

Week van Hoop - Open Dag op Dorp De Hoop

Zaterdag 23 juni 2018, van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Op zaterdagmiddag 23 juni van 13.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom op Dorp De Hoop. Kom op de koffie! We laten zien wat voor zorg De Hoop biedt, er is een gezellige markt en er is ruimte voor ontmoeting. Natuurlijk staat een kopje koffie, thee en wat lekkers klaar!

Op de open dag is er een kort gezamenlijk programma van 14:00 tot 15:00 uur. We zingen samen tot eer van God en luisteren naar een getuigenis van een cliënt en naar spreker Hans Maat, directeur van het Evangelisch Werkverband.

Naast het inhoudelijke programma is er een gezellige markt met allemaal producten die door De Hoop of ten bate van De Hoop worden gemaakt. Verder is er dit jaar een foodcourt. Hier maakt een barista een heerlijk (gratis) kopje koffie voor u. Voor de kinderen is er gratis popcorn en limonade. Er zullen daarnaast smoothies en poffertjes worden verkocht. Ook kunt u een rondleiding volgen, om sommige plekken van Dorp De Hoop gedetailleerder te bekijken en nader kennis te maken met medewerkers en cliënten. Kinderen kunnen terecht bij het springkussen en kunnen zich laten schinken. Er wordt ook een dikke banden race gehouden. Daarvoor is het wel handig dat ze zich vooraf aanmelden. Afwisseling genoeg!

Aan het eind van de dag komen de wielrenners van de sponsorfietstochten van Cycle for Hope binnen. Zij fietsen om het werk van De Hoop mogelijk te maken. Natuurlijk geven we hun een warm welkom!

Over Hans Maat
Hans Maat is directeur van het Evangelisch Werkverband. Met bevlogenheid dient hij de Protestantse Kerk in Nederland om gemeentes (opnieuw) vertrouwd te maken met de werking en de gaven van de Heilige Geest.

Vragen? Neem als u nog vragen heeft gerust contact op via 078-6111355 of stuur een e-mail naar info@vriendenvandehoop.nl.

Over alle activiteiten vindt u meer informatie op de website

Contactinformatie:
Locatie: Dorp De Hoop, Provincialeweg 122
Organisator: Vrienden van de Hoop
Email:info@vriendenvandehoop.nl
Website:http://www.vriendenvandehoop.nl


Deel dit bericht met je vrienden!