Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Cycle for Hope Ladiesride '
23jun 2018

Cycle for Hope Ladiesride

Zaterdag 23 juni 2018 vanaf 10:15 uur.

De start en finish van de Ladies Ride zijn op Dorp De Hoop. Op deze plaats wordt hulp geboden aan vrouwen, mannen en tieners met een verslaving of psychische problemen. Met jouw deelname aan de tocht van 120 km steek je hen een hart onder de riem.

De tocht bestaat uit twee uitdagingen: het volbrengen van de 120 km én het werven van sponsorgeld voor de mensen die worstelen met verslaving of psychische problemen. Iedere deelneemster haalt minimaal 150 euro op voor De Hoop. Fondsen werven kan eenvoudig via je online actiepagina. Bij de fondsenwerving krijg je ondersteuning vanuit Cycle for Hope.

De dagtocht van 120 km start 23 juni om 10:15u, vanaf Dorp de Hoop in Dordrecht.
Adres: Provincialeweg 70, 3329 KP Dordrecht.

Liever een andere afstand? Kijk dan bij de Toertocht, voor tochten van 90, 140 of 200 km.

Route
Je fietst een mooie route langs de Lek, met vrij uitzicht over het water. Onderweg kom je langs uitgestrekte weilanden. Deze route gaat langs beide kanten van de Lek en door authentieke dorpjes. De route is als volgt: Dordrecht, Papendrecht, Bleskensgraaf, over de Lek naar Lopikerkapel, een heel stuk de Lek volgen, via Schoonhoven, Bergambacht, Lekkerkerk, Krimpen aan den IJssel en weer terug naar Dordrecht. Onderstaand het routekaartje van 2017, de route kan dit jaar iets afwijken.

Gezamenlijke finish
Na de tocht langs rivieren, dijken, het Groene Hart en de Alblasserwaard finish je gezamenlijk met de andere deelnemers van Cycle for Hope (Toertocht en Rondje Nederland). Ook zij hebben afgezien op de pedalen voor hetzelfde doel. Op het Dorp ontmoet je de mensen waar je voor fietst. Daar is het tenslotte allemaal om te doen: vrouwen, mannen en tieners steunen in hun strijd voor een nieuw leven!

Shirt
Elke deelneemster aan de Ladies Ride ontvangt het gratis Cycle for Hope wielershirt. Je kunt je shirtmaat aangeven bij inschrijving. Uiterlijk twee weken voor aanvang van het evenement versturen wij je shirt. Als jouw aanmelding binnen die twee weken valt, ontvang je het shirt op het evenement zelf.

NTFU korting
Op vertoon van je NTFU pas bij het ophalen van je startnummer, ontvang je een korting van € 3; Wij registreren je als NTFU-lid en storten de korting na afloop van het evenement terug op je rekening.

Contactinformatie:
Locatie: Provincialeweg 70
Website:http://www.cycleforhope.nl


Deel dit bericht met je vrienden!